ti 07. huhtik. | Kaapelitehdas

Elisa Kalinina avajaiset 7.4.2020

Tervetuloa virallisiin kutsuvierasavajaisiin tiistaina 7. huhtikuuta 2020 klo 18:00 Kaapelitehtaan Valssaamo-galleriaan. Avajaisissa on esiintymässä Vain elämää -tähti Sani Aartela ja tarjolla on kuohuviiniä, alkoholittomia drinkkejä ja kundaliinijoogan ohjattu tutustumistunti Tiina Tainion johdolla
Registration is Closed
Elisa Kalinina avajaiset 7.4.2020

Time & Location

07. huhtik. 2020 klo 18.00
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki, Finland

About the Event

Tervetuloa nauttimaan toiminnallinen jooga & taide by Elisa Kalinina -näyttelyn avajaisista Helsingin Kaapelitehtaan Valssaamo-galleriaan!

Ohjelma ja aikataulu:

Klo 18:00 Tervetuloa

Klo 18:15 Avajaispuhe, kuohuviinia ja pientä suolaista, esiintymässä Vain elämää -tähti Sani Aartela (Villilän kartanon emäntä & Aikakoneen solisti)

Paikalla taiteilija Elisa Kalinina kertomassa töistään ja työskentelystään.

Klo 19:00 Aistit avaava kundaliinijooga 30 minuuttia by; Tiina Tainio (maksuton, ei vaadi aikaisempaa kokemusta)

Tiina Tainio on taiteen maisteri, joogi ja esikoiskirjailija. Tainion uutuuskirja Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi on tutustuttavissa ja myynnissä pop up -tapahtumassa.

Avajaisissa on tarjolla kuohuviinin lisäksi viiniä, alkoholittomia drinkkejä sekä Vegem-tuotteista valmistettuja herkkuja.

Joogaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Voit ottaa oman maton mukaan tai lainata gallerian mattoja. Tilassa on vaatteiden vaihdon mahdollisuus.

Paikalla on lehdistöä ja valokuvaajia.

Registration is Closed

Share This Event